Aanmelding voor Stampin’ Up! “On-stage Display Board Stamper” november 2018

Portfolio samenstellen voor Stampin’ Up! On stage november 2018

Met al die nieuwe stempelsets die ik inmiddels weer heb aangeschaft moet het toch lukken om een portfolio samen te stellen voor Stampin’ Up! On Stage in november 2018. Je kunt je weer aanmelden om Display Board Stamper te worden en dat lijkt me wel wat. In je portfolio moeten 3 kaarten zitten, twee 3D projecten en een Scrapbook pagina.

Kaart 1: Falling Flowers met de Stampin’ Blends ingekleurd

De eerste kaart is gemaakt door de bloemen en blaadjes van de Falling Flowers met de maskeer techniek achter elkaar te stempelen. Zo ontstaat een boeket. Ik heb alle bloemen en blaadjes gestempeld met dezelfde kleur inkt als de Stampin’ Blends waarmee ik ze ingekleurd heb.

De tekst is van de Happy Birthday Gorgeous stempelset. In een eerder blogbericht kun je meer lezen over deze kaart.

Kaart 2: Accented Blooms met koper in blauwtinten

Voor de tweede kaart heb ik de Accented Blooms in koper geëmbosst en daarna met een aquapainter met verschillende kleuren blauwe inkt ingekleurd.

De achtergrond heb ik gemaakt door een stuk papier  te embossen met de Layered Leaves embossing folder die ik eerst beinkt heb. In een eerder blogbericht kun je meer lezen over de kaart.

Kaart 3: Painted Glass en de Tin Tile embossing folder

Voor de derde kaart heb ik gebruik gemaakt van de Graceful Glass Suite. De rozet uit de stempelset heb ik in zilver geëmbosst en ingekleurd met de Stampin’ Write Markers. Daarachter heb ik twee in zilver foil uitgestanste halve cirkels uit de  Stained Glass stansen set geëmbosst en opgeplakt.

Voor de achtergrond heb ik de Tin Tile embossing folder beïnkt en daarmee een stuk Soft Sea Foam embosst. Daar overheen heb ik een strook vellum van het Graceful Glass DSP geplakt dat ik met dezelfde kleur Stampin’ Write markers heb gekleurd. De zilvere “Celebrate” van de ‘Celebrate You’ stansen set maakt de kaart af.

3D project 1: Mini travelers journal / notebook met het Share What You Love DSP

Als eerste 3D project heb ik gekozen voor het gelamineerde notitie boekje dat ik heb gemaakt van het prachtige Share What You Love DSP.

Er zit een klein uitneembaar notitieblokje in dat ik versierd heb met de “clear block stamping” techniek.

Verder is er een vakje met twee boekenleggers /  labels en zit er een zelfgemaakt travels notebook in.

Het noteboekje sluit met een paar magneetjes die zijn weggewerkt in de ovale tekst labels.

3D project 2: Varied Vases doosje met kaarten en losse sentimenten

Voor het tweede 3d Project heb ik een doosje gemaakt met de Varied Vases stempelset en punch en beplakt met het nieuwe 6” Brights DSP.

In het doosje is een vakverdeling gemaakt. In het grote vak passen 4 kaartjes met enveloppen en in het kleine vak zitten kleine labels met verschillende teksten er op.

Zo kan degene die dit mooie doosje krijgt het meest passende sentiment op de kaartjes plakken. Het doosje sluit met een belly-band van Polka Dot Tule lint.

Scrapbook pagina: Prachtige seringen op een achtergrond van Share What You Love DSP

Voor de Scrapbook pagina heb ik heel wat Stampin’ Up! Spullen gebruikt. De foto is één van mijn favoriete foto’s uit onze eigen tuin van een prachtige seringenstruik. In het groot hangt deze foto ook op mijn kamer op mijn werk. De kleuren zijn groen en paars. Het vel met de kleine groene blaadjes uit het Share What You Love DSP past prachtig bij de foto.

Onder de foto heb in Berry Burst de grote bloemen partij van de Springtime Impressions stansen twee keer uitgestanst en op een stuk BlackBerry Bliss papier geplakt. De mat onder de foto is van Lemon Lime Twist papier. Dat zit niet in het DSP maar kleurt er prachtig bij. Het label bestaat uit enkele van de uitgestanste Stitched Labels met een stukje van de tekst van de “Bloemen Zeggen Meer” stempel set.

De strook met tekst onder de foto is gemaakt met de rand stansen van de “Detailed Leaves” stansen set uit de nieuwe naarjaarscatalogus. Uit die stansen set komen ook de verschillende blaadjes links en rechts van de strook tekst.

De bloemen heb ik gestempeld met de “Pop of Petals” stempelset en uitgestanst met de “Four-Petal Flower Punch”.

Nu maar hopen dat ik wordt uitgekozen!

2 thoughts on “Aanmelding voor Stampin’ Up! “On-stage Display Board Stamper” november 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.