Colorful Swirly Bird card for the Global Design Project color challenge

Mooie Kleuren

Ik had al even niet mee gedaan aan een challenge. Toen ik de kleuren van de color challenge van de Global Design Project zag moest ik aan de slag.

Mijn variant van de kleur combinatie

Aangezien ik nogal eigenwijs ben, moest ik natuurlijk wat anders doen. In plaats van Real Red heb ik gekozen voor de Poppy Parade, en aangezien ik geen Pumpkin Pie heb koos ik voor mijn favoriete nieuwe kleur Mango Melody. Rich Razzleberry is al een tijdje favoriet dus die heb ik ook gebruikt.

Swirly Bird variaties

De stempel set Swirly Bird en de bijbehorende Swirly Scribbles stansen zijn er al een tijdje. Pas sinds kort heb ik ze ontdekt en nu ben ik er mee aan het experimenteren. Je kunt er zo veel verschillende soorten kaarten mee maken dat ik voorlopig nog niet uitgespeeld ben.

Op een stuk Whisper white heb ik in de drie kleuren de spetter stempel uit de set gebruikt. Ik heb alleen van links onder naar rechts boven gestempeld. Uit cardstock in dezelfde kleuren en in wit  heb ik de kleinste Swirl stans gestanst. Het sentiment komt van de stempelset Eastern Beauty. Tussen de Swirls heb ik een paar rhinestones geplakt. De kaartbasis is van dik Whisper White met daarop een mat van Poppy Parade. Een snel, kleurrijk en vrolijk kaartje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.