Geen inspiratie? CASE een swap!

CASE: Copy And Share Everything

Soms heb je dat wel eens. Je hebt veel zin om te knutselen, maar even geen inspiratie. Je kijkt naar al je stempelsets en nog steeds geen inspiratie. Daar had ik vorig weekend een beetje last van. Je kunt natuurlijk je Facebook bijwerken of een bericht plaatsen op je webpagina. Toen dat klaar was en er ook nog een vriendin  gezellig kwam knutselen, moest ik toch echt iets verzinnen. Mijn vriendin ging een kaartje van mij precies zo namaken. Dat kan ik ook dacht ik. Ik heb een tas vol met swaps van On Stage.

 

 Vintage Leaves label

Ik ben eerst begonnen het Vintage Leaves label van Thea Vercoulen van Stampin With Thea.  Ik heb de Vintage Leaves stempelset en stansen en de Tag-Topper Punch, de rest niet.

Ze heeft eerst Very Vanilla cardstock met allerlei herfstkleuren gekleurd, waarschijnlijk met sponge daubers of zoiets. Vervolgens met Versamark de blaadjes van de Vintage Leaves gestempeld en met clear embossing poeder geëmbost. Als laatste heeft ze met de Sponge Brayer Early Espresso inkt aangebracht op het hele papier. Toen de blaadjes uit gestanst met de Leaflets Framelits stansen en bevestigd op een label.

Lucifer doosje in kerststijl

Een van de andere favoriete Swaps is het doosje van Marlous Theunissen van Fabulous Stampin. Het is een lucifer-stijl doosje voor twee theelichtjes en is gemaakt met de Oh So Eclectic bundel. Aangezien ik die bundel niet heb moest ik wat anders verzinnen. Ik heb uiteindelijk voor een kerstversie gekozen.

Voor de buitenkant heb ik de stempelset Merry Patterns gebruikt. Dat is een stempelset die je in de maanden september en oktober gratis kreeg bij een heeeele grote bestelling.

Voor de binnenkant heb ik ook gebruik gemaakt van de Quilt Builder stansen. Daar hoort ook een stempelset bij: Christmas Quilt. Dat is een van de leukste sets uit de Winter catalogus 2017. Ik heb hier al een heleboel kerstkaarten meegemaakt en de set ook voor meerder workshops gebruikt. Helaas is deze set na 2 januari 2018 niet meer verkrijgbaar. Stampin up houdt er mee op. In een eerder bericht laat ik mijn verzameling kerstkaarten zien.

Schattig doosje met kleine kaartjes

Als laatste heb ik het doosje van Jacqueline Roerdink nagemaakt. Ze heeft alle nieuwe Incolors gebruikt en een prachtig doosje gestempeld met een venster. In het doosje zit een klein kaartje. Het kaartje en het doosje zijn beide gestempeld met de Paisleys & Posies stempelset. Ik heb zelf ook de Paisleys en Posies stempelset en stansen maar dan weer niet alle Incolors van dit jaar. Voor de kleuren heb ik daarom gekozen voor mijn favoriete herfstkleuren. Dat zijn de kleuren van het Painted Autumn DSP: Peekaboo Peach, Tangerine Tango, Cajun Craze, Daffodil Delight, Crushed Curry, Lemon Lime Twist en Garden Green. Ik heb er voor gekozen om het doosje te verstevigen door de zijkanten van dubbel papier te maken. Verder is het doosje precies hetzelfde.

In het originele doosje zat een heel leuk snoepje, maar ik heb er in zes van de zeven kleuren een klein kaartje bij gemaakt en voor ieder kaartje een kleine envelop in dun kraft papier. Ik kon het gewoon niet laten. Misschien een leuk kadootje om weg te geven.

Er is nog een swap die ik erg mooi vond. Dat is de feestelijk verpakte Treat Tube met een kaarsje en confetti erin. Hij is gemaakt door José van Made By José, de upline van mijn upline. Helaas heb ik èn de Treat Tubes èn de Celebration Time bundle niet. Tja dan wordt het lastig namaken.

Al met al was een heerlijke knutselzondag, zelfs zonder inspiratie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.