Gift Card Set with the Garden Impressions Suite

Garden Impressions Suite

Eén van de prachtige nieuwe producten in de Stampin’ Up! Catalogus  2018-2019 is de Garden Impressions Suite. De suite bestaat uit de Nederlandse Stempelset “Bloemen Zeggen Meer”, de stansen “Springtime Impressions” en het Designer Series Paper “Garden Impressions”. De kleuren in het DSP zijn heel vrolijk en fris zoals Mango Melody, Melon Mambo, Pacific Point, Soft Sea Foam en Shaded Spruce.
Ik maak graag kaartjes maar ben dol op doosjes maken. Om die twee te combineren maak ik graag setjes van kaarten met een bijpassend doosje. Voor een etentje bij familie heb ik nog een bedankje nodig dus dat wordt een doosje met vrolijke kaartjes.

Garden Impressions DSP als basis

Mijn vriend heeft uit het pak met DSP vijf designs gekozen die hij het mooiste vindt. Vier daarvan gebruik ik voor de kaartjes en de vijfde voor het doosje.
Ik moet overal structuur in aan brengen dus bedacht ik dat ik twee type kaartjes ging maken. Eén set met de vlinder stans en bij de andere twee ga ik de stempels gebruiken.

Vlinders op DSP

Voor het eerste kaartje heb ik een stuk DSP met Pacific Point en Night of Navy op een kaart basis van Night of Navy geplakt. Het kaartje wordt 10,5 cm bij 10,5 dus de vlinder past er mooi op en vult het kaartje goed. Het één na kleinste vierkant van de Stitched Shape Framelits heb ik gebruikt om het fleurige “groetjes” sentiment op te stempelen.

Aan de binnenkant heb ik de vlinder uit de stempelset gestempeld. Nog een beetje Wink of Stella en een paar rinestones en  het eerste kaartje is klaar.

Voor het tweede kaartje heb ik Shaded Spruce als kaartbasis gebruikt. Dit keer heb ik op de voorkant niet alleen een stuk DSP geplakt maar ook een stuk cardstock in de kleur Pacific Point dat ik met dezelfde kleur inkt heb bestempeld. Een klein strookje Soft Sea Foam cardstock verbergt waar de het DPS tegen het cardstock is aangeplakt. Ook hier weer heb ik de “Fleurige Groetjes” op een Stitched Shape vierkant gestempeld. De vlinder heb ik uit Soft Sea Foam Cardstock en uit vellum gestanst. De vellum vlinder heb ik wat kleiner uitgeknipt en op de cardstock vlinder geplakt. Ook hier maken een paar rinestones de vlinder af. 

Aan de binnenkant heb ik weer een vlinder uit de stempelset gestempeld op Whisper White papier.

Gestempelde bloemen kaartjes

Voor de twee laatste kaartje heb ik ook weer een stuk DSP op een gekleurde kaartbasis geplakt. De ene kaartbasis is Mango Melody en de ander Calypso Coral. Omdat bloemen vaak een leuke manier zijn om dank je wel te zeggen heb ik op beide kaartjes “Dank je” gestempeld, de “, Lieverd” van het sentiment “ Dank je, Lieverd” af te plakken.

Voor beide kaartjes heb ik bloemen en blaadjes uit de stempelset gebruikt om de voorkant en de binnenkant te versieren.

Voor het Calypso Coral kaartje heb ik ter versiering nog een stuk shimmery ribbon om de voorkant van de kaart gestrikt.

Cadeau doosje voor de kaarten

Als laatste heb ik van Night of Navy cardstock een doosje met deksel uit één stuk gemaakt. De deksel heb ik beplakt met het vijfde stuk DSP dat eerst op een stuk Mango Melody is geplakt.

De vier kaartjes met de vier enveloppen passen er precies in. De deksel van het doosje is versierd met een uitgestansde vlinder en een paar bloemen die ik los geknipt heb uit de uitgestansde grote bloemenstans. Voor de blaadjes heb ik de Leaf Punch gebruikt. Uiteraard zit er weer Wink of Stella op de vlinder en bloemen. Omdat het doosje bedoeld is als bedankje heb ik uit de nieuwe Itty Bitty Greetings stempelset (Ned: Van Alles Wat) de tekst “ super bedankt” gestempeld op Whisper white en uitgeponst met de Classic Label Punch.

Klaar ….

  

En toen was ik eigenlijk klaar. Maar ja ik kan het niet laten en wilde er nog graag een cadeau tasje bij maken. Van papier van de Action heb ik een bloemig cadeau tasje gemaakt met de Gift Bag Punch Board. Toen was ik echt klaar.

 

4 thoughts on “Gift Card Set with the Garden Impressions Suite

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.