Glimmer Flower Power met Love & Affection and shimmer watercolors

Shimmery watercolors uitproberen

Dit weekend heb een klein pallet shimmery watercolors gekocht. Natuurlijk moet ik die meteen even uitproberen. Zoals vaak pak ik dan de retired stempelset Love & Affection uit de kast. Ik had al snel besloten dat ik drie verschillende kleurversies van de grootste bloem op watercolor papier zou gaan maken. Met Basic Gray archival inkt heb ik de drie bloemen gestempeld en vervolgens met een aquapainter met de shimmery watercolors ingekleurd. Ik gebruikte steeds een donkere en een lichte tint van dezelfde kleur om de bloemen in te kleuren. Nadat ze lang genoeg gedroogd hadden heb ik er een donkere kleur van Stampin’ Up! bij gezocht om het hart van de bloemen te stempelen. Dat zijn de kleuren Bermuda Bay, Night of Navy en Rich Razzleberry. Om de bloemen heen heb ik met een lichte crème kleur shimmery Watercolor aangebracht. Hierdoor kon ik de bleoemen met een cirkel stans uitstansen en is de hele cirkel gekleurd. Ik vond de bloemen zo leuk dat ik er meteen een kaart van heb gemaakt.

Try Stampin’ on Tuesday Sketch Challenge

Ik herinnerde me dat er een sketch challenge was met drie bleoemen of cirkels: de Try Stampin’ on Tuesday sketch challenge #358.

Een neutrale aankleding van de kaart

Omdat de bloemen lekker fel gekleurd zijn en behoorlijk shimmeren heb ik de rest van de kaart redelijk neutraal gehouden. Van Vellum heb ik drie net zo grote cirkels uitgestanst, maar dan met de Stitched Shapes Framelits. Ik heb de vellum cirkels als een schaduw onder de cirkels geplakt en ze verhoogd opgeplakt. De kaartbasis is Thick Very Vanilla en voor de mat heb ik Basic Gray papier gebruikt, dat ik met een takjes stempel met Versamark inkt ramdom heb bestempeld.

Het kleine sentiment komt uit  de StempelSet Happy Birthday Gorgeous en heb ik met de Classic Label Punch uitgestanst.

Het schijnt dat je met de watercolors ook op zwart papier kunt verven. Dat ga ik een volgende keer uitproberen.

5 thoughts on “Glimmer Flower Power met Love & Affection and shimmer watercolors

  1. WOWZA! Those shimmer colors are perfect for these flowers – so rich and pretty! Love your doubled circles, too – what a great way to set off that fashion layer! Thanks so much for playing at TSOT!!

  2. What a great card. I love the added circles to the side. Really makes the flower ones pop. Thanks for being part of the challenge over at TSOT hope to see more from you!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.