Inkleuren met Watercolor Pencils & Stampin’ Blends

Workshop ‘inkleuren’

Ok, even een snel berichtje. Ik was namelijk vrijdagavond bij mijn upline Marieke van De Stempelcoach voor een workshop. Ze had allemaal mooie kaartjes gemaakt met stempels die ze had ingekleurd. Sommige met de nieuwe Stampin’ Blends en andere met de Watercolor Pencils. Ik kon bijna niet kiezen welk kaartje ik zou gaan maken.

Watercolor Pencils

Uiteindelijk koos ik voor een kaartje met de Watercolor Pencils. De stempel was nieuw voor mij en is inmiddels retired bij Stampin’ Up!. Ik vind het een prachtige stempel en hij doet mij een beetje denken aan kersenbloesem.  Ik heb de stempel met Versamark gestempeld en met wit Embossing poeder geëmbosst. Voor de blaadjes gebruikte ik het Old Olive potlood en voor de takjes Early Espresso. Voor de bloemen gebruikte ik Melon Mambo en Rich Razzleberry. Met een aquapainter die alleen een beetje vochtig is en dus niet te nat heb ik het gekleurde een beetje geblend. Ik vind het ook zo leuk om te zien hoe mooi de kleurpotloden het op Crumb Cake papier doen.

De Stampin’ Blends en de Flying Home vogelhuisjes

Gelukkig was er nog tijd over dus kon ik ook nog even met de Stampin’ Blends aan de slag. De stempelset Flying Home heeft allemaal schattige vogel stempeltjes. Je hoeft bij die stempels niet veel moeite te doen om te blenden, inkleuren is vaak al voldoende. Hoewel de schattige vogelhuisjes vragen om een heel kleurrijke aankleding heb ik er voor gekozen om ze allemaal in dezelfde kleurcombinaties te kleuren en het een beetje rustig te houden. Dezelfde kleuren heb ik ook gebruikt voor het papier: Night of Navy, Calypso Coral en Pool Party. Ik vind het erg goed gelukt en ben trots op mijn kaartje. Om die reden ook geen sentiment toegevoegd, dat zou zonde zijn van het mooie kaartje.

2 thoughts on “Inkleuren met Watercolor Pencils & Stampin’ Blends

  1. Ze zijn super mooi geworden! Zo leuk om alle verschillende kleuren combinaties te zien. Ik vind jouw night of navy, calypso coral en pool party combinatie ook heel mooi. Die ga ik zeker ook een keer gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.