Mijn eerste blog bericht!

Het is zo ver: mijn eerste bericht op mijn eigen website!

Het stempeledn en knutselen met de producten van Stampin’ Up! levert zo veel mooie creaties op dat het tijd is om deze breder te delen.

Watercolor card

Vaak zit ik zomaar wat te proberen en levert dat een mooi product op. Voor deze kaart heb ik op watercolor papier gestempeld met de stempelset “Love & Affection” (retired) en dan ingekleurd met de aquapainter gevuld met alcohol. Ik vind het makkelijker kleuren met alcohol dan met water, omdat de alcohol eerder droogt.

Omdat ik de ruimte tussen de bloemen en blaadjes heb ingekleurd met Soft Sky inkt heb ik een mat van Soft Sky gebruikt. Als basis heb ik craft papier gebruikt en dat met Crumb Cake inkt bestempeld met een van de stempels van dezelfde stempelset.

Nog geen sentiment toegevoegd, dat kan altijd nog.

 Giftcard box

Op andere momenten moet ik wat maken omdat we verjaardagen hebben. Voor twee broers, van 16 en 18, bijvoorbeeld. Ik heb twee giftcard holders in een doosje gemaakt. Dit is niet mijn eigen design, je vindt ze overal op Pinterest. Op YouTube vind je een tutorial van Jan B voor deze giftcard holder. Jan B is een van mijn favoriete Stampin’ Up! demonstrators, omdat ze zo precies werkt. Alleen nog geld in de envelopjes stoppen en dan maar hopen dat ze er blij mee zijn.

Zo, mijn eerste bericht staat online. Tot mijn volgende bericht!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

One thought on “Mijn eerste blog bericht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.