Wat een mooie swaps heb ik ontvangen tijdens On Stage 11 november

En wat een belevenis was mijn eerste On Stage Event. Overweldigend! Veel nieuwe mede knutselaars ontmoet en veel inspiratie opgedaan. Al was het alleen maar omdat we de nieuwe Spring/Summer Catalogus al hebben mogen ontvangen en de bijbehorende Sale-A-Bration folder. Natuurlijk was er ook wat tijd om zelf met de nieuwe producten aan de slag te gaan. Daarover schrijf ik binnenkort meer.

“Swappen!”

Maar nu eerst iets over mijn ervaring met Swappen. Met mijn doosje vol met swaps ben ik de zaal rond gegaan en op andere Swappers afgestapt. Hoewel ik van te voren dacht dat het best spannend zou zijn, is het tegendeel waar gebleken. Het was ontzettend leuk om te doen. Ik heb veel nieuwe mensen ontmoet en heel veel ideeën opgedaan. Natuurlijk heb ik ook genoten van alle leuke reacties die ik heb gekregen op de swaps die ik heb gemaakt. Nog voordat het officiële programma begon, had ik al mijn 50 swaps geruild.

Wat een prachtige verzameling swaps heb ik daardoor gekregen. Ik heb ze nog niet allemaal goed kunnen bestuderen, maar alleen al door de aanblik van zoveel kleuren en vormen krijg ik inspiratie. Ik ga zeker zelf ook een paar van die mooie swaps maken. Ik heb er een paar uitgepikt die al snel mijn aandacht trokken.

Het linker doosje is van Marlous Theunissen van Fabulous Stampin. Het is een lucifer-stijl doosje voor twee theelichtjes en is gemaakt met de Oh So Eclectic bundel. Daarnaast staat de feestelijk verpakte Treat Tube met een kaarsje en confetti erin. Hij is gemaakt door José van Made By José, de upline van mijn upline. Het rechter doosje is gemaakt door Jacqueline Roerdink. Ze heeft alle nieuwe Incolors gebruikt en een prachtig doosje gestempeld met een venster. In het doosje zit een klein kaartje. Het kaartje en het doosje zijn beide gestempeld met de Paisleys & Posies stempelset.

Vintage Leaves label

De mooiste swap die ik heb geruild is die van Thea Vercoulen van Stampin With Thea. Ze heeft eerst very vanilla cardstock met allerlei herfstkleuren gekleurd, waarschijnlijk met sponge daubers of zoiets. Vervolgens met Versamark de blaadjes van de Vintage Leaves gestempeld en met clear embossing poeder geëmbost. Als laatste heeft ze met de Sponge Brayer Early Espresso inkt aangebracht op het hele papier. Toen de blaadjes uit gestanst met de Leaflets Framelits stansen en bevestigd op een label.

Ik vind de kleuren prachtig. Zelf heb ik sinds kort ook de Vintage Leaves Bundel en ik kan niet wachten om zelf zo’n mooie blaadjes te maken.

Nieuwe Stempel Sets …

Zo dat is het voor nu. Komende week ga ik aan de slag met de stempel sets die ik op On Stage heb gekregen. Maar dat moet nog even een paar dagen wachten. Tot dan!

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.