More Accented Blooms Monochotmatic Cards

Inspiratie van de “Klompen Stampers”

Een vriendin van mij wees me op het YouTube filmpje van Jackie Bolhuis (van “Klompen Stampers”) van de Accented Blooms kaartjes. Ik had al eerder kaartjes in een ombre effect gemaakt met de Accented Blooms stempel set. Daarvoor gebruikte ik meerdere kleuren inkt in dezelfde kleur familie. Deze kaartjes gebruiken maar één kleur inkt. De kaartjes van Jackie Bolhuis zijn per definitie snel en makkelijk te maken. Daar had ik wel zin in.

Stempelen en kleuren met de blenderpen

Voor deze kaartjes stempel je de grote stempel in één van de inkt kleuren. Ik heb gekozen voor kleuren die passen bij het prachtige Garden Impressions DSP. Hoewel het DSP van de eerste kaart in Melon Mambo is, heb ik er voor gekozen te stempelen in de prachtige nieuwe in-color Lovely Lipstick. Nadat je de bloemen gestempeld hebt ga je met een blender pen over de bloemen en blaadjes om die licht in te kleuren. De Tailored Tag vorm met tekst heb ik ook in Lovely Lipstick gestempeld en uitgestanst met de Tailored Tag Punch. De mat onder de stempel is ook in Lovely Lipstick.

Meer kleuren

Het is inderdaad een snel en makkelijk kaartje om te maken. Ik heb daarom nog twee kleuren uitgezocht. Het groene kaartje is in de nieuwe kleur Shaded Spruce. Dat is ook de kleur die in het DSP zit. Voor het laatste kaartje heb ik één van mijn favoriete nieuwe kleuren gebruikt Mango Melody. Dat matcht ook weer precies met de kleur van het DSP.

Eigenlijk wil ik er nog een blauwe bij maken. Dus die komt hier misschien ook nog wel even langs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.