Perennial Birthday Card gekleurd met de Stampin Blends

Perennial Birthday card 2

Zoals beloofd laat ik hier nog een kaartje zien dat ik met de Perennial Birthday stempelset heb gemaakt. Dit keer heb ik Very Vanilla cardstock gebruikt.  Met Memento Black inkt heb ik de bloemen en Happy Birthday gestempeld en vervolgens de bloemen gekleurd met de Stampin Blends (Old Olive, Rich Razzleberry, Pink Pirouette, Cherry Cobbler en Bronze voor de takjes).  De stippeltjes zitten ook in de stempelset en heb ik afwisseld met Old Olive en Rich Razzleberry gestempeld. Om te zorgen dat de stippeltjes niet te fel zijn heb ik eerst twee keer op een kladblaadje afgestempeld. Zo word het een mooie lichte achtergrond. De stukjes Very Vanilla heb ik met 2mm dik foam tape opgeplakt op een kaartbasis in Old Olive. Op die manier worden het paneeltjes die los komen van de achtergrond.

Afmetingen:

Ik werk bijna altijd in inches. Mocht je nu graag de afmetingen in centimeters weten dan kan je me mailen. Ik stuur je de informatie dan graag toe.

vier stukje Very Vanilla  van 1 7/8″ bij 1 1/2″
een stuk Verry Vanilla van 3 7/8″bij 2 1/4″
kaartbasis in Old Olive van 8 1/4″ bij 5 3/4″, gerild bij 4 1/8″

De afstanden tussen de stukjes Very Vanilla zijn overal ongeveer 1/8″.

 

Ik heb al weer nieuwe ideeën voor een kaartje dus binnenkort volgt er meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.