Snelle kaartjes met de Garden Impressions Suite

Prachtige set Garden Impresssions

Als de demonstrators mochten we ook een aantal producten uit de prachtige Suite Garden Impressions pre-orderen. Ik heb de Nederlandse stempelset Bloemen Zeggen Meer, de Garden Impressions stansen en het Garden Impressions Designer Series Paper (DSP) gekocht.

Bloemige stansen

Ik ben begonnen met het kleurrijke DSP. Omdat ik graag de nieuwe kleur Mango Melody wilde gebruiken heb ik een design van het DSP met die kleur uit gekozen. De grote stans met allerlei bloemen die ik gisteren gebruikt heb om te embossen, heb ik nu gebruikt om het DSP te stansen. Bij de stansen zit ook een klein bloemetje. Dat bloemetje heb ik uitgestanst uit Melon Mambo papier. Melon Mambo is ook een kleur in het DSP. Dat heb ik op een stuk Mango Melody papier geplakt.

Als kleur voor de kaartbasis heb ik de nieuwe in-color Blueberry Bushel gebruikt. Die kleur zit niet in het DSP, maar vind ik mooi contrasteren met Mango Melody. Als laatste heb ik de tekst Veel Fleurige Groetjes uit de stempelset op een stuk Whisper White gestempeld met de Blueberry Bushel. Met een van de vierkante stansen uit de Stitched Shapes Framelits stansen heb ik de tekst uitgestanst en vervolgens verhoogd opgeplakt.

3-step stamping

Voor het volgende kaartje heb ik gebruik gemaakt van de drie stempels die je over elkaar heen kunt stempelen om een artistieke bloem te maken. Ik heb hiervoor de kleuren Balmy Blue en Blueberry Bushel gebruikt. Balmy blue heb ik twee keer gebruikt: één keer afgestempeld en een keer gewoon. Hoewel op het acetaat, waar de stempels opzitten, met pijltje staat aangegeven hoe je de stempels kunt uitlijnen, heb ik niet moeilijk gedaan en ze gewoon snel met de hand over elkaar heb gestempeld. Dat is het leuke aan deze stempelset, makkelijk en succes gegarandeerd. Ik heb de bloemen ongeveer over tweederde van het papier gestempeld en de onderkant vrij gelaten voor de tekst.

Daaartussen heb ik een strook Mango Melody en een strookje So Saffron geplakt. Om het af te maken heb ik de vlinder uit de stansen set uitgestanst uit Blueberry Bushel papier en met Wink of Stella Glitter aangebracht.

Oneindig veel mogelijkheden

Ik vind het een prachtige Suite die heel veel mogelijkheden geeft en heel makkelijk te gebruiken is. Nu nog voldoende tijd vinden om er mee te spelen.

2 thoughts on “Snelle kaartjes met de Garden Impressions Suite

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.