Spelen met de Waterfront stempelset

De voorjaarscatalogus is live!

Sinds 3 januari is de nieuwe voorjaarsfolder van Stampin’ Up! live. En daar hoort ook de Sale-A-Bration folder bij. In de Sale-A-Bration periode krijg je veel extra’s bij Stampin’ Up!. Bij iedere €60 die je bestelt mag je een gratis artikel uitzoeken uit de Sale-A-Bration folder. Met alle mooie nieuwe producten uit de voorjaarsfolder is het niet moeilijk om een paar Sale-A-Bration artikelen te bemachtigen. In de komende weken ga ik aan de slag met al die mooie producten die ik heb gekocht en deel ik wat ik heb gemaakt heb hier op mijn blog.

Waterfront stempelset

Dit weekend ben ik aan de slag gegaan met de Waterfront stempelset. Het is een stempelset waarmee je “waterverf” plaatjes kunt stempelen. De eerste twee kaartjes zijn gemaakt door bergen met gras en water en een een paar bomen te stempelen met een zon in de lucht. Ik ben begonnen met redelijk traditionele kleuren: bergen in Crumb Cake, met gras in Lemon Lime Twist en bomen in Garden Green. De zon is Daffodil Delight en het water is Pool Party en Marina Mist.

  

De tweede kaart is bijna hetzelfde als de eerste, maar nu heb ik alleen blauw en grijstinten gebruikt. Bij de eerste kaart heb ik het sentiment “Happy Birthday” van de stempelset “Perennial Birthday” op vellum gestempeld. Eerst in Lemon Lime Twist en daarna met Versamark en clear embossing poeder geëmbosst. Voor de tweede kaart heb ik een sentiment van de “Daisy Delight” stempelset gebruikt.

Waterfront met echt  waterverf effect

Voor de derde kaart heb ik geprobeerd om een landschap in ondergaande zon te creëren. Ik heb de bergen in Early Espresso gestempeld en het water in Wisteria Wonder met Elegant Eggplant. Dit keer heb ik geen sparren gestempeld maar palmbomen. Hoewel ik op Whisper White heb gestempeld, probeer ik toch met de aquapainter in Peekaboo Peach en Tangerine Tango een lucht met ondergaande zon te maken. De zon heb ik eerst gestempeld met Daffodil Delight, maar daarna met de aquapainter met goudkleurige inkt goud gemaakt. Het sentiment komt van de nieuwe “Beautiful Day” stempelset.

Waterfront Beach kaarten

Met bovenstaande kaarten heb ik bijna alle stempels uit de set gebruikt, behalve de stempel met het huisje, een strand huisje. Ik heb eerst twee precies dezelfde kaartfrontjes gestempeld op een stuk Whisper White ter grootte van een halve kaart. De stempel die vooral voor het water wordt gebruikt heb ik nu gebruikt om een blauwe lucht van Soft Sky te stempelen en een zon van Daffodil Delight. Het strand is gestempeld met Crumb Cake en een keer af gestempeld. De zee is gestempeld met Pacific Point en Tempting Turquoise. Voor beide kaarten heb ik de Ruffled Dynamic Textured Impressions Embossing Folder gebruikt om een soort golven als achtergrond te maken.

Voor het linker kaartje heb ik de Sale-A-Bration stempel set Amazing You en de daarbij horende stansen Celebrate You gebruikt om het sentiment samen te stellen. Ik heb een stukje Whisper White Organza lint met de Pumpkin Pie Stampin’ Blend gekleurd. Voor het rechter kaartje heb ik een van de mooie sentimenten van de nieuwe stempelset Picture Perfect Birthday gebruikt.

Voor nu ben ik even klaar met de Waterfront stempelset en ga ik met een van de andere nieuwe stempelsets aan de slag.

2 thoughts on “Spelen met de Waterfront stempelset

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.