Springtime Foils DSP met de Stampin’ Blends en Butterfly stansen

Inspiratie van collega Stampin’ Up! demonstrators

Sinds ik Stampin’ Up! demonstrator ben, heb ik me ook aangemeld voor de FaceBook groep “Demonstrator Planning Palace”. Daar kwam ik een prachtige kaart tegen van Terri Gaines die ik heel graag wilde CCASEn.

De basis is het nieuwe Sale-A-Bration DSP papier Springtime Foils. Het papier is een beetje glanzend en dikker dan het meeste DSP en de opdruk is in goud, zilver, koper en rosé goud. Het papier is zo al mooi om kaartjes en doosjes mee te maken, maar je kan het ook kleuren.

Springtime Foils DSP kleuren

Ik had op internet al heel veel voorbeelden gezien van gekleurd Springtime Foils DSP. Ik heb er voor gekozen de blaadjes van het DSP in te kleuren met de Blends in Night of Navy, Bermuda Bay en de donkere Pool Party. Mijn lievelings kleuren ☺️. Als je per ongeluk met je blends over het metaalkleurige deel van het papier gaat kun je dat met de Color Lifter Blend weer ongedaan maken. Ik heb de inkt even laten drogen en toen met het Pool Party inkt pad over het papier geveegd totdat de achtergrond egaal gekleurd was. Met een tissue veeg je de inkt van de al gekleurde delen weg.  Het lijkt een beetje magisch, maar het werkt echt.

De vlinder en hoe die te bevestigen kan je het beste zien in het filmpje dat Terri Gaines heeft gemaakt. De vlinder houdt het kaartje gesloten. Als je het kaartje open vouwt gaan de vleugels dicht en schuift de voorkant van het kaartje over de vlinder heen. Je ziet dat de vlinder aan de binnenkant van het kaartje is vast gemaakt.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden met het Springtime Foils DSP dus ik ben nog lang niet uit geknutseld.

2 thoughts on “Springtime Foils DSP met de Stampin’ Blends en Butterfly stansen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.