Stampin’ Up! achtergronden als Focal Point: Stampin’ Blends & Brusho’s

Lekker spelen met kleur

Soms heb je zomaar zin om wat met kleur te spelen in de hoop dat er misschien een leuke achtergrond uit komt. Als ik met de Stampin’ Blends of de Brusho’s bezig ben gebeurt me dat regelmatig.

Stampin’ Blends en Just Add Color DSP

Speciaal voor mijn Stampin’ Blends heb ik het Just Add Color DSP gekocht. Ik had al eens een paar theekopjes en veren ingekleurd maar er verder nog niet veel mee gedaan. Een van de vellen heeft allemaal verschillende takjes en blaadjes. Toen ik een keer niet veel inspiratie had heb ik mijn Stampin’ Blends gepakt en ben ik gewoon wat kleuren gaan proberen. Het was even wennen aan hoe het papier de inkt verspreid, maar toen ik wat minder dicht op de lijntjes kleurde ging het heel goed. Na eerst vooral de lichte en donkere variant van dezelfde kleuren te blenden ben ik ook wat gewaagdere combinaties gaan blenden. De achtergrond heb ik ook helemaal ingekleurd zodat er geen wit meer te zien is. Ik vind het zo goed gelukt dat ik er eigenlijk niks over heen wil plakken.  Ik heb daarom de “Celebrate You” stansen gebruikt om het woord ‘Amazing’ vier keer uit te stansen en op elkaar te plakken. Door de bovenste laag met Clear Embossing poeder te embossen krijgt het een mooi glans laagje.

Stampin’ Blends en Petal Passion DSP

Toen had ik de smaak te pakken en heb ik een van de mooie vellen van het Petal Passion DSP ingekleurd met de Stampin’ Blends. Doordat er al een soort schaduw op het papier zit is het heel makkelijk om de kleuren te blenden. Ook voor deze kaart heb ik de “Celebrate You” stansen gebruikt om het ‘Celebrate’ sentiment te maken.

Brusho en het Irresistibly Floral DSP

   

Ik ben dol op de Brusho’s en kan er niet meer mee stoppen. In december heb ik in het Clearance Rack het Irresistibly Floral DSP gekocht.  Op één van de vellen staan grote bloemen. Het lijkt alsof ze met wit Embossing poeder geëmbosst zijn. Met veel water en meerdere kleuren Brusho poeders heb ik twee achtergronden gemaakt.  Ook deze vind ik weer te mooi om te verbergen achter laagjes papier. Bij de geel-rode kaart heb ik weer gekozen voor de stansen van “Celebrate You” en voor de blauw-groene kaart heb ik een sentiment van de Happy Birthday Gorgeous stempelset in wit geëmbosst.

Ook zonder te stempelen kun je prachtige kaartjes maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.