Stampin’ Up! Lovely Pop of Petals boxes

Snelle kleine cadeautjes

Heerlijk als er weer een goede reden is om te knutselen: gezellig lunchen met twee vriendinnen. Ik heb grote geur theelichten die ik wil gebruiken. Ik heb gekozen voor de Lavendel kaarsen. Ze ruiken niet alleen lekker maar zijn ook prachtig van kleur. Highland Heather en Gorgeous Grape passen er prachtig bij.

Simpele doosjes

De doosjes zijn heel simpel uit 1 stuk cardstock gemaakt. Eerder op mijn blog schreef ik al een instructie voor dit soort doosjes. Je vindt die beschrijving hier. Hiervoor heb ik Gorgeous Grape cardstock gebruikt. Ik heb zelf mijn eigen DSP gestempeld door met Highland Heather en Gorgeous Grape bloemetjes, blaadjes en takjes op een stuk Whisper White te stempelen. Dat heb ik in stukken gesneden en op de doosjes geplakt.

Belly Band met Pop of Petal Flower

Hoewel de doosjes prima sluiten heb ik als versiering een belly band voor de doosjes gemaakt. Hiervoor heb ik een strook Highland Heather bestempeld met blaadjes in dezelfde kleur inkt. Als laatste heb ik een paar bloemen uit de set gestempeld en met de punch uitgestanst. In het midden van de bloem heb ik een glitter dot geplakt in de kleur Gorgeous Grape. Heerlijk zoals alles van Stampin’ Up! Bij elkaar past. De tekst komt uit de Sentimenten set “Van Alles Wat” en heb ik met de Classic Label Punch uitgestanst.

Nu maar hopen dat de meiden het kunnen waarderen.

 

2 thoughts on “Stampin’ Up! Lovely Pop of Petals boxes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.