Swaps voor Stampin’ Up! On Stage 2017

On Stage

Zaterdag ga ik naar het On Stage event van Stampin’ Up! in Utrecht. Uiteraard heb ik mijn best gedaan om hiervoor Swaps te maken. Ik heb gekozen voor een ontwerp van Crafty Caroline van “Crafty Caroline Creates“: Exploding Matchbook.

Swaps

Voor het ‘exploding’ deel van de swap heb ik gebruik gemaakt van het Painted Autumn DSP. Ik heb 6 verschillende prints gebruikt en daar de kleuren bij uitgezocht. Van iedere variant heb ik 8 exemplaren gemaakt dus in totaal 48 swaps. Op de voorkant heb ik in bijpassende kleuren een zonnebloem gestempeld met de stempelset Painted Harvest. Vervolgens heb ik de zonnebloem uit gestanst met een van de geschulpte Circle Dies en in tweeën gesneden. In een bijpassende kleur heb ik ook de blaadjes van dezelfde stempelset gestempeld en uit gestanst met de Leaf Punch. Voor de tekst aan de binnenkant heb ik “Do something creative every day” tekst van de stempelset Crafting Forever gebruikt. Dat lijkt me wel passen bij een Stampin’ Up! event.

Doosje voor de swaps

Om de swaps makkelijk mee te kunnen nemen heb ik een doosje gemaakt voor alle 48 swaps. Het is een soort theedoos geworden met een vakverdeling. Voor de basis heb ik dik Whisper White cardstock gebruikt en het doosje vervolgens beplakt met Garden Green en Lemon Lime Twist cardstock en een van de prints van het Painted Autumn DSP. Als versiering heb ik weer een zonnebloem gestempeld en uitgestanst. De blaadjes zijn gestempeld met Versamark inkt en met koper poeder geëmbost. Ik gebruikte het een na kleinste blaadje van de Vintage Leaves stempelset en bijbehorende stansen.

Morgen is het zover, dan ga ik ‘swappen’. Ik ben benieuwd welke ideeën ik ga opdoen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 thoughts on “Swaps voor Stampin’ Up! On Stage 2017

    1. Dank Anne-Marie, jij ook bedankt voor het swappen. En dank voor je lieve doosje. Ik zie dat jij ook een voorkeur voor koper hebt. Succes en wellicht tot een volgende gelegenheid. Groet Mirande

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.