Two Simple, Colorful Cards with the Swirly Bird stamp set

Simpele kaartjes casen

Mijn eerste kaartje met de Swirly Bird set kwam nogal moeizaam tot stand. Voor de volgende kaartjes heb ik besloten gewoon een paar leuke kaartjes van Pinterest te casen. Een beetje variëren mag, maar het moet toch lukken om twee snelle kaartjes te maken.

Kleurrijk pinwheel kaartje

Een van de eerste kaartjes op Pinterest waar mijn oog op viel was het kleurrijke Pinwheel kaartje van Jenny Hayward. Voor de kaart basis heb ik Blueberry Bushel gebruikt. Daarop heb ik met de gestreepte zeilen stempel pinwheels gestempeld in allemaal nieuwe kleuren: Blueberry Bushel met Balmy Blue, Lovely Lipstick met Flirty Flamingo, Call Me Clover met Granny Apple Green en Grapefruit Grove met Petal Pink. Tussen de pinwheels heb ik met de spetter stempel uit de set gestempeld in Pineapple Punch.

Het sentiment komt uit de Nederlandse Stempelset “Recht uit het Hart”. De tekst past goed bij de vrolijke gekleurde pinwheels. als knopje in het midden van de pinwheels heb ik de embellishments van de in-colors van 2016-2018 gebruikt. De kleuren passen verrassend goed bij de nieuwe kleuren: Dapper Denim, Emerald Envy, Flirty Flamingo en Peekaboo Peach. Zou het toeval zijn?

Verjaardags vliegers in roze en paars

Voor het tweede kaartje heb ik het pinwheel kaartje als inspiratie gebruikt. Dit keer heb ik de twee stempels uit de set gebruikt om vliegers te stempelen. Als kleuren heb ik gekozen voor allemaal nieuwe kleuren roze en paars: Petal Pink, Grapefruit Grove, Flirty Flamingo, Lovely Lipstick, Highland Heather, Rich Razzleberry, BlackBerry Bliss en Poppy Parade.

Om de vliegers af te maken heb ik er met zwart een touwtje aan gestempeld. Natuurlijk hoort er ook een strikje aan de vlieger. Als sentiment heb ik “Happy Birthday” uitgestanst uit zwart papier en uit zwart foam. Op die manier krijgt het sentiment meer dimensie. Als laatste heb ik met Aleena’s Paper Glaze een glanzend laagje aangebracht op het sentiment.

Al met al een vrolijk verjaardags kaartje.

2 thoughts on “Two Simple, Colorful Cards with the Swirly Bird stamp set

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.