Vaderdag bierkratje in een kaart

Een kaart voor vaderdag met de Bubble Over set

Een kaart voor mannen is vaak lastig te bedenken maar de Bubble Over  set biedt vaak uitkomst. Ook dit keer weer. Ik heb er voor gekozen een Card in a Box te maken. Op YouTube vind je allerlei tutorials voor het maken van zo’n kaart. Omdat ik de kaart persoonlijk ben gaan afgeven hoefde ik me niet druk te maken om het formaat.

De krat voor de flesjes

Ik heb de krat uit twee stukken Early Espresso gemaakt en beplakt met het Wood Textures DSP. Hierdoor heeft het wat weg van een houten kratje.

Driedubbel geëmbosste flesjes

Voor de flesjes heb ik drie kleuren cardstock gekozen en die met zowel de grote als kleine flessen stans uitgestanst. Alle zes de flesjes heb ik meerdere keren met versamark beïnkt en met clear embossing poeder geëmbosst. Net zo vaak totdat het net lijkt of het glazen flesjes zijn.

Uiteraard heb ik de flesjes verder aangekleed met zilver, goud en koper papier voor de doppen en etiketten. Een paar gekleurde labeltjes  maken de flesjes af.

Uiteraard kreeg mijn vader er ook een paar echte flesjes bier bij en was hij blij met het cadeau.

 

2 thoughts on “Vaderdag bierkratje in een kaart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.