Vier Ferrero Rochers in een verrassings uitvouw doosje

Dol op leuke treat boxen

Al voordat ik met Stampin’ Up! begon maakte ik graag doosjes en dat is nu alleen maar meer geworden. Marieke van De Stempelcoach stuurde mij een link naar het blogbericht van Lillybet’s Papers met een uitvouw doosje voor vier Ferrero Rochers. Zo leuk, die moest ik maken.

Prachtig Maroccan en Paisleys and Posies DSP

Zoals meestal ga ik dan eerst een test exemplaar maken. Omdat de vier doosjes in twee varianten papier moeten worden gemaakt heb ik retired DSP gebruikt. Maar ja het is wel prachtig DSP dus toch wel fijn als het niet mislukt. Met de tutorial op YouTube van Heidi Smith van FlutterbyHeidi kan het niet mislukken.

Twee varianten die bij elkaar passen

En het ging zo gemakkelijk dat ik er maar meteen twee gemaakt heb. Mijn ouders vinden het altijd leuk om kleine presentjes te krijgen dus dat komt wel goed.

One thought on “Vier Ferrero Rochers in een verrassings uitvouw doosje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.