Vrolijk Pasen!

Pasen, weer een goede reden om te knutselen

Nadat ik met kerst voor iedereen Kerstballen gevuld met chocolade had gemaakt en voor op de kersttafel voor iedereen een lantaarntje, heb ik de smaak te pakken. Dit keer wilde ik voor de kinderen wat anders maken dus moest ik voor de volwassenen 8 dezelfde dingen verzinnen.

Tulpen en Springtime Foils

Tijdens de tweede ronde van de Sale-A-Bration heb ik voor het prachtige Springtime Foils DSP gekozen. Het zijn allemaal vellen met goud, zilver en rosé goud opdruk. Het papier heeft ook een glossy uitstraling. Voor ieder mandje heb ik een strook van 2” bij 12” gesneden van het papier met de blaadjes. Ik heb mijn Stampin’ Blends gebruikt om de blaadjes van het dsp in te kleuren. Daarna heb ik iedere strook gekleurd door rechtstreeks met een inktpad over het papier te strijken. Daarna nog even met een tissue het papier mooi oppoetsen.

In een bijpassende kleur heb ik een bakje gemaakt waar de strook papier omheen wordt gevouwen. De bovenkant heb ik met de Scalloped Tag Topper punch gestanst. Het lint is het witte organza lint uit de voorjaarsfolder dat ik met de blends gekleurd heb.

Tulpen van de Beautiful Bouquet set

 

 

 

 

 

 

 

 

Om het voorjaars thema te versterken heb ik tulpjes gestempeld en gestanst uit de Beautiful Bouquet set. De tekst voor het label Vrolijk Pasen komt uit de Sentimenten stempel set. De chocolade gespikkelde eitjes maken het helemaal af.

Doosje Tony’s Chocolonely eitjes

Voor twee tieners heb ik een koffertje gemaakt waar precies een doosje Tony’s Chocolonely eitjes in past. Het doosje sluit bovenop met twee magneetjes. En het handvat is weer van gekleurd organza lint.

De grootste verrassing zit aan de binnenkant in het envelopje. De tekst Vrolijk Pasen komt van een Nederlandse stempelset van Marianne Design die ik vorig jaar gekocht heb.

Twee chocolaatje dispenser voor twee kleine boeven

Ik heb ook nog twee kleine neefjes in de familie. Voor hen heb ik een chocolaatjes dispenser gemaakt. Ik heb hiervoor meerdere tutorials op YouTube gekeken en er mijn eigen draai een gegeven. Ik heb de kleuren Dapper Denim en Emerald Envy gebruikt voor de dispenser. Dat zijn twee in-colors die er uit gaan dit jaar. Ik ga ze zeker missen en ben benieuwd welke kleuren er voor terug gaan komen. Ik heb de dispensers versierd met het glimmer papier uit de Sale-A-Bration van vorig jaar. De paaseieren hebben ik uitgestanst met stansen van Marianne Design die ik vorig jaar heb gekocht.

Voor het vullen kan de belly band van de dispenser af en dan kan de deksel er af.  De dispensers zitten vol met kleine chocolaatjes. Gaan die boeven vast leuk vinden.

 

One thought on “Vrolijk Pasen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.