Wreath card with Stamparatus in Lemon Lime Twist, Emerald Envy and Gold

Een color challenge als inspiratie

Op de website van Thank Goodness It’s Friday is weer een nieuwe uitdaging gepost: een kleur uitdaging. De kleuren zijn Lemon Lime Twist, Emerald Envy en Goud, #TGIFC149.

Ik ben dol op Lemon Lime Twist en Emerald Envy had ik al even niet gebruikt, dus daar wilde ik wel mee aan de slag. Goud is niet iets dat ik vaak gebruik dus dat wordt de uitdaging.

Een “Wreath” (krans) kaart met de nieuwe Stamparatus.

Ik ben sinds een paar dagen de trotse eigenaar van de Stamparatus. Op internet heb ik veel voorbeelden voorbij zien komen van kransen die gestempeld zijn met de Stamparatus. Met de twee groene kleuren kan ik mooi zo’n krans maken. Ik heb via een YouTube filmpje een template gemaakt voor het draaien van de kaart door met de blends op een stuk acetaat verschillende maten vierkanten over te trekken. Uitleggen is lastig, je kan beter een van de video’s bekijken. Deze video op YouTube heb ik gebruikt om mijn template te maken. Met dit template heb ik de krans gestempeld. De stempels komen uit de Painted Harvest stempel set. Het sentiment komt van de Eastern Beauty stempelset en heb ik met goud geëmbosst.

Goud combineren met groen op mijn kaart

De grootste uitdaging voor mij is het goud. Ik gebruik het niet zo vaak. Uiteindelijk heb ik er voor grkozen om met Gold Foil papier het sentiment en de krans van een mat te voorzien. Dat begon al ergens op te lijken. Om de achtergrond van de kaart wat interessanter te maken heb ik een stuk Emerald Envy papier met de Layered Leavest Dynamic Textured Impressions Embossing Folder geëmbosst en er twee strips Gold Foil papier achter geplakt. Het Lemon Lime Twist lint, op een stuk (retired) goud satijn lint, maakt af. Nou ja, bijna af. De drie Enamel dots in Emerald Envy maken het echt af.

2 thoughts on “Wreath card with Stamparatus in Lemon Lime Twist, Emerald Envy and Gold

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.