A Blue Accented Blooms Card to complete the Monochromatic set

Pacific Point Blauw

Vorige week had ik al drie Monochromatic Accented Blooms kaartjes gemaakt, maar nog niet in mijn lievelingskleur: blauw.  In het pak Garden Impressions DSP zit een vel Night of Navy met Pacific Point. Dat heb ik als achtegrond gebruikt.

De Accented Blooms zijn gestempeld in Pacific Point en weer ingekleurd met de blender pen. Zo, nu is mijn set compleet.

Bijpassende enveloppen met de Envelope Punch Board

Als cadeau is de set pas compleet met bijpassende enveloppen en een mooi doosje. Ik heb met het Envelope Punch Board bijpassende enveloppen gemaakt. Iedere envelop heb ik in de bijpassende kleur bestempeld met een stuk je van de Accented Blooms stempel.

Een bijpassend doosje in Lovely Lipstick

Voor het doosje heb ik  gebruik gemaakt van mijn eigen tutorial. En gelukkig klopte de tutorial perfect! Ik heb gekozen voor het Lovely Lipstick papier om het doosje van te maken. De vier kaartjes met envelopjes zijn samen best wel dik. Ik was bang dat de deksel van het doosje misschien niet goed dicht zou gaan en heb daarom magneetjes in de voorkant van de deksel geplakt en aan de binnenkant van het doosje. Om te zorgen dat je die magneetjes niet ziet heb ik de lipjes van de deksel en de voorkant van het doosje anders losgeknipt en vastgeplakt  dan in mijn tutorial. Ik heb er voor gezorgd dat de lipjes naar voren worden vastgeplakt zodat die over de magneetjes heen geplakt worden. Nu blijft het doosje mooi dicht zitten, ook als alle vier de kaartjes met de enveloppen er in zitten. Als je goed kijkt kun je de magneetjes in de deksel onder de flapjes zien zitten.

Garden  Impressions DSP als versiering voor het doosje

Om het doosje te versieren heb ik een stuk Whisper White papier beplakt met vier vierkantjes van het Garden Impressions DSP dat ik voor de kaartjes heb gebruikt.

Met Mango Melody inkt heb ik de Accented Blooms Stempel gestempeld op wit papier en uitgestanst met één van de grootste Layering Ovals. De tekst “Veel Fleurige Groetjes” komt uit de Nederlandse set “Bloemen Zeggen Meer” en heb ik in Lovely Lipstick gestempeld. Een Scalloped Oval in Shaded Spruce en een Scalloped Circle in Pacific Point zorgen er voor dat alle vier de kleuren ook weer terugkomen op de deksel.

Ik heb de set cadeau gedaan aan mijn moeder en zij was er blij mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.