Aanmelding voor “On Stage Display Board Stamper” april 2018 in Utrecht

On stage april 2018

Vandaag heb ik me aangemeld om mogelijk Display Board Stamper te worden voor On Stage april 2018 in Utrecht. Daarvoor moet ik drie kaarten, twee 3D objecten en een scrapbook pagina maken en de foto’s delen. De meeste van de gevraagde projecten heb ik al eerder gemaakt en zelfs al getoond op mijn blog. Maar een paar projecten heb ik er speciaal voor moeten maken. Vandaar dat ik ze toch maar even bij elkaar op mijn blog laat zien.

Perennial Birthday Card

Als eerste heb ik gekozen voor de tweede kaart aan die ik met de Perennial Birthday stempelset en de Stampin’ Blends heb gemaakt. Voor meer informatie kun je op een eerder blog bericht van mij terecht.

Bubble Over Card

Als tweede heb ik gekozen voor de kaart die ik voor de verjaardag van mijn zwager maakte met de Bubble Over bundel. Ook die kun je in een eerder bericht op mijn blog vinden.

 

Winter Wonder Snow Flake Embossing Card

Als derde heb ik gekozen voor een nieuwjaarskaart met de Winter Wonder Textured Embossing Folder. Op 29 november 2017 heb ik daar op mijn FaceBook Pagina kort wat over geschreven. Ik heb de embossing folder eerst met Pool Party inkt beïnkt. Het effect is een prachtig geëmbosste sneeuwvlok met een Pool Party achtergrond.

Tea Box

Als eerste 3D object heb ik gekozen voor de theedoos die ik gebruikt heb om mijn swaps voor On Stage in november in te presenteren. Ik had de binnenkant van de doos zo gemaakt dat die heel makkelijk omgebouwd kon worden tot theedoos. De doos met swaps was het onderwerp van een van mijn eerste blogbericht op deze website.

  

Holder for Gift Card en Chocolate bar

Als tweede heb ik een doosje gemaakt waarin je zowel een chocolade reep als een cadeaukaart kunt geven. Ik had eerder al een keer mijn neef voor zijn verjaardag zo’n cadeau gegeven en heb die nu nagemaakt. Uiteraard moet er een reep Tony’s Chocoloney in. Ik heb gekozen voor een pure reep met pecannoten en kokos. De kleuren Bermuda Bay, Pacific Point en Daffodil Delight passen daar prachtig bij. Ik heb de Falling Flowers en de Happy Celebration stempelsets gebruikt en die vervolgens met de Stampin’ Blends ingekleurd. De cadeaukaart is van Bol.com en past er wat kleur betreft perfect bij.

 

 

Scrapbook Page

Als laatste moest ik nog een scrapbook pagina maken. Dat heb ik nog niet eerder gedaan en kostte dus veel denkwerk. Uiteindelijk heb ik gekozen voor prachtige zwart-wit foto’s die mijn vriend in 2010 in Utrecht gemaakt heeft, toen er een prachtig pak sneeuw lag. Voor de bijpassende kleuren kwam ik al snel op de kleuren die ik ook voor één van de kerstballen had gebruikt: Basic Grey en Pool Party. Uiteraard moest er iets met sneeuwvlokken op de pagina. Ik heb een strook van 12″ lang van de Swirly Snowflakes kunnen maken door de grote sneeuwvlokken stans maar deels te stansen en de stans een paar keer te verleggen. Het was veel werk, maar ik vind het goed gelukt. De sneeuwvlokken zijn uitgestanst in Dazzling Diamonds Glimmer Paper. Voor de matten onder de foto’s heb ik er voor gekozen om een stuk Pool Party papier van een rand Dazzling Diamonds Glitter te voorzien. Het jaartal en de plaats maken de pagina af.

  

Zo, en nu maar afwachten of ik wordt uitgekozen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.