Eerste kaart met de Prize-Patrol Stempelset: “Perennial Birthday”

Prize Patrol

Tijdens On stage afgelopen zaterdag heb ik met prize patrol de Perennial Birthday stempelset gewonnen. Het is één van de stempelsets uit de nieuwe Spring/Summer catalogus. De stempelset past bij de Perennial Birthday Kit, maar ik heb alleen de stempelset gekregen.

Perennial Birthday kaart

De stempelset heeft veel kleine bloemetjes en blaadjes en Happy Birthday teksten, klein en groot. Ik wilde graag weer op aquarelpapier kleuren. Ik heb er voor gekozen om 6 kleine vierkantjes van aquarelpapier te bestempelen met Memento black. Voor het inkleuren heb ik de aquapainter weer gevuld met 70% alcohol en daarmee de inkt uit de deksel van de inktpad genomen. Ik heb  de volgende kleuren gebruikt: Lemon Lime Twist, Old Olive, Daffodil Delight, Crushed Curry en Sweet Sugarplum. De achtergrond van de vierkantjes heb ik gekleurd met Basic Gray. Vervolgens heb ik de 6 vierkantjes op een mat van Basic Gray cardstock geplakt en ze dan op een kaartbasis van Lemon Lime Twist geplakt. De tekst heb ik met Memento Black op een strook Lemon Lime Twist gestempeld en met een dunne strook basis gray midden op de kaart geplakt.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Creativiteit zonder voorbeeld

Omdat de stempelset net nieuw is heeft het nog geen zin om op Pinterest naar voorbeelden te zoeken. Meestal is dat het eerste dat ik doe, inspiratie opdoen op Pinterest. Nu heb ik dus zelf wat moeten verzinnen. Best lastig, maar oefening baart kunst. In de komende weken zul je nog wel meer projectjes met de Perennial Birthday stempelset zien. Zoals gezegd heb ik zaterdag  bij On Stage 4 stempelsets gekregen, vandaag hebben jullie nummer 1 gezien. De andere drie volgen later.Bewaren

Bewaren

Bewaren

One thought on “Eerste kaart met de Prize-Patrol Stempelset: “Perennial Birthday”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.