Lots to Love Box met kleine kaartjes

Prachtig Painted with Love Speciality DSP en de Lots to Love Box stansen

Hoewel ik helemaal niks met Valentijn heb had ik al wel een tijdje de hartjes stansen op mijn verlanglijst staan. Toen ik op On Stage in november ook nog de Heart Happines stempelset cadeau kreeg stegen de stansen op mijn verlanglijstje. In de nieuw voorjaarscatalogus verder ook nog de Painted With Love Suite. De suite bestaat uit de Valentijn stempelset Sure do Love you die bij mij niet zo in de smaakt valt. De bijbehorende stansen Lots to Love Box kwamen wel meteen op mijn verlanglijstje. Je kunt er een klein doosje mee maken waarin de bijbehorende kleine Whisper White Notecards & Envelopes passen. De harten stansen passen ook op enkele van de harten uit de Heart Happiness. En dan hoort er ook nog het prachtige Painted with Love Speciality DSP bij. Tja toen was ik verkocht. Toen vorige week de UPS man met mijn bestelling kwam was dit het eerste waarmee ik aan de slag wilde gaan.

Een doosje met prachtige harten kaartjes

Van het prachtige DSP heb ik een van de vellen met goud er op uitgekozen om het doosje van te maken. Hetzelfde papier gebruikte ik als mat op de voorkant van de kleine kaartjes en de binnenkant van de omslag van de smalle envelopjes. Van de Heart Happiness stempelset stempelde ik het grote hart van bloemetjes met Capypso Coral. Met de Stampin’ Blends heb ik de bloemen en blaadjes ingekleurd. Bronze voor de blaadjes en Calypso Coral, Pink Pirouette en Rich Razzleberry voor de bloemen. Daarna heb ik de bloemen stempel nog een keer er overheen gestempeld met Versamark. uiteraard heb ik hiervoor een stamp positioning tool gebruikt. (Nog 4 weken en dan mag ik hopelijk mijn Stamparatus bestellen.) Vervolgens heb ik het goudkleurige embossing poeder gebruikt om het bloemen hart goed te laten passen bij het DSP. De tekst komt van de Waterfront stempelset en heb ik ook in goud geëmbosst en uitgestanst met een van de harten dies van de Sweet & Sassy stansen. Voor de versiering op het doosje heb ik twee harten uit de Heart Happiness gestempeld in Rich Razzleberry en Calypso Coral en uitgestanst. De tekst komt weer van de Waterfront stempelset en heb ik uit gestanst met een van de ovale stansen van de Stitched Shapes stansen. Als laatste heb ik een stuk Calypso Coral shimmer lint gebruikt. Dat lint is een van de linten van het Shimmer Ribbon Combo Pack dat als Sale-A-Bration product te verkrijgen is.

Dit is pas de eerste versie die ik gemaakt heb met deze suite. Er volgt ongetwijfeld nog meer.

Gebruikte artikelen

    

2 thoughts on “Lots to Love Box met kleine kaartjes

    1. Dank Saskia. Inmiddels heb ik ook andere versies gemaakt met bloemen en pauwen. Ook heel leuk. Ik zal een paar foto’s op instagram en Facebook posten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.