On stage “Make & Take” en mijn versie van de “Bubble Over” card

Make & Take

Tijdens On Stage op 11 november was er vooral veel tijd om te luisteren en te kijken naar de nieuwe producten. In de middag mochten we er ook even zelf mee aan de slag.

Sweet Soirée Suite

In de nieuwe voorjaarsfolder staat de “Sweet Soirée Suite”. Deze stempelset is er ook in het Nederlands. Daarmee hebben we onze eerste “Make & Take” gemaakt. Het zilverkleurige doosje hoefden we alleen maar in elkaar te zetten. Bij de suite hoort een pak prachtig DSP met vrolijke bloemen en veel zilver. Een strook van 12″ lang past net niet om het hele doosje heen. De oplossing is om precies over de naad een stuk Berry Burst Metallic-edge lint te strikken; ook nieuw in de voorjaarsfolder. We stempelden op een cirkel twee bloemen en de tekst ‘Voor de jarige’ en maakten die met het nieuwe Silver Baker’s Twine aan het strikje vast.

Petal Passion Suite

De vogeltjes kaart is gemaakt met producten uit de “Petal Passion Suite” die ook in het Nederlands verkrijgbaar is. Bij deze suite zit een pak zwart-wit DSP. Door de witte delen te kleuren kun je het aanpassen aan elke kleur die je wil. Omdat de kaartbasis  in Calypso Coral is gemaakt, heb ik er voor gekozen om thuis met de Stampin’ Blends een paar van de witte bloemetjes met Calyspo Coral in te kleuren. Bij deze suite horen ook de Petal Passion Embellishments en het Whisper White Organza lint, dat je ook met de Stampin’ Blends kunt kleuren.

Tutti-Frutti Suite

De twee labels zijn gemaakt met de “Tutti-Frutti Suite”. Het is een set met vruchtjes en vrolijke kleurtjes. We gebruikten het DSP van de set voor de labels en maakte er met de meloen pons een opening voor het lint in. De vruchtjes kunnen in twee stappen gestempeld worden en met de bijpassende pons uit gestanst worden. De stans is een beetje kleiner dan de stempel zodat je de vruchtjes zonder wit randje kunt uit stansen. Het Lemon Lime groen gestreepte lint had eigenlijk met wit Bakers Twine vastgeknoopt moeten worden, maar dat ben ik in alle hectiek zaterdag 11 november kwijtgeraakt.

Bubble Over Bundle

De “Bubble Over” kaart is gemaakt met Bubble Over stempelset en Bottles en Bubbles stansen. Het bijpassende DSP staat niet in de nieuwe voorjaarsfolder maar is een van de Sale-a-Bration artikelen. Bij de set horen ook doorzichtige druppeltjes en bubbeltjes. Als je goed kijkt zie je ze zitten. Ik vond de stempelset meteen erg leuk en zie veel mogelijkheden om er bijvoorbeeld kaarten voor mannen mee te maken. Gelukkig was ik degene die als eerste iets uit de box met gebruikte artikelen mocht kiezen. Dat is de dus de Bubble Over stempelset geworden. Nog een voordeel van het bijwonen van “On Stage” is dat we een aantal artikelen uit de voorjaarsfolder en de Sale-a-Bration folder al een een paar dagen mochten voor bestellen. Ik heb dus meteen de Bottles & Bubbles stansen besteld, aangevuld met de druppeltjes, het witte organza lint, een pak papier en de dazzling diamonds glitters had ik genoeg voor het gratis Bubbles & Fizz DSP uit de Sale-a-Bration Folder.

Mijn versie van de Bubble Over kaart

Ik had meteen een doel met de set: een verjaardagkaart voor mijn zwager. Voor de vorm van de kaart heb ik gekozen voor een kaart die aan twee kanten open gaat en sluit met een belly-band. De basis is van Basic Gray papier en dat heb ik beplakt met Lemon Lime Twist papier en papier van het Bubble & Fizz DSP. In de Bottles & Bubbles stansenset zitten twee stansjes die in de labels twee kleine openingen maken waardoor je lint kunt rijgen. Die heb ik gebruikt voor op de belly-band. Aan de binnenkant heb ik twee flesjes geplakt en een vakje gemaakt om geld in te stoppen. De flesjes hebben echte bierdoppen van zilver-foil papier. Ik heb de flesjes nog wat meer op glas laten lijken door ze eerst met Bermuda Bay te stempelen en dat, met behulp van stempelhulp nog een tweede keer op precies dezelfde plek met Versamark te stempelen. Vervolgens heb ik de flesjes ge-embost met Clear Embossing poeder. Zo glimt het een beetje als echt glas. Volgende week is mijn zwager jarig. Hoop dat hij dit kaartje kan waarderen.

One thought on “On stage “Make & Take” en mijn versie van de “Bubble Over” card

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.