Over CreaMade

Leuk dat je op mijn website klikt. Ik ben Mirande en knutstelen en freubelen zit in mijn genen. Ik ben vernoemd naar mijn beide oma’s, Maria en Johanna, en heb met hun namen ook hun talent en doorzettingsvermogen mee gekregen om creatief te zijn. Of het nu breien, haken, sieraden maken of knutselen met papier is, ik ben altijd creatief bezig. Alleen maar televisie kijken is er voor mij niet bij. Ik heb altijd wel een haakwerkje in mijn handen of zit aan een kaartje te knutselen. Mijn vriend zegt altijd: “Jij kijkt geen televisie, jij luistert televisie!”

In november 2016 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Stampin’ Up! Niet lang daarna besloot ik “Independant Stampin’ Up! Demontrator” te worden. En een jaar na de eerste zelf gemaakte kaartjes en doosjes, belsoten om een website en blog te beginnen. Ik vind het leuk om deze hobby te delen met andere creatievelingen. Ik geef af en toe een workshop en probeer vooral om mijn mooiste creaties op deze website te plaatsen.

Veel plezier op deze website en ik hoop dat je er inspiratie uithaalt. Heb je vragen of wil je ook de producten van Stampin’  Up kopen!, dan vind ik het leuk als je me mailt.

Veel knutselplezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.