Ready for swapping at On Stage Utrecht

Klaar voor mijn tweede On Stage

Morgen, zaterdag 7 april, ga ik naar mijn tweede On Stage van Stampin’ Up! in Utrecht. De vorige keer was het swappen me erg goed bevallen dus dit keer heb ik ook weer 50 swaps gemaakt. Ik ben dit keer wat eerder begonnen en ik was dan ook al ruim op tijd klaar. Niks voor mij eigenlijk, maar ja het is ook zo leuk om te doen.

Ik had al snel het idee om een soort portemonneetje te maken. Hoewel ik veel voorbeelden heb gevonden heb ik uiteindelijk toch zelf een ontwerp gemaakt.

Papieren portemonnee

Ik heb het zo gedaan dat er precies drie omslagen voor een portemonnee uit 1 A4 kunnen. De omslagen heb ik met een corner rounder afgerond en om de omslagen rond te maken en het portemonneetje niet te plat te maken, heb ik heel veel ril lijnen gemaakt en die voorzichtig gevouwen. Zo lijkt het een beetje op een leren omslag. Voor de binnenkant heb ik een drie vaks verdeling gemaakt in een contrasterende kleur. De portemonnee sluit door op de overslag in de hoeken magneetjes te gebruiken.

Prachtig Speciality DSP uit de voojaarsfolder

Voor de versiering heb ik gebruik gemaakt van het prachtige Painted with Love Speciality DSP en het Sweet Soirée Speciality DSP, allebei uit de voorjaars folder. Op de voorkant heb ik een klein tekstje ‘voor jou’ gestempeld en op een zilver- of goudfolie cirkel geplakt.

Visitekaartjes

Toen de portemonneetjes klaar waren moest er natuurlijk nog iets in. Ik vond het wel een goede gelegenheid om visite kaartjes te maken. De vitekaartjes passen bij mijn website en Facebook pagina. Ze zijn aan beide kanten bedrukt en voor een eerste poging vind ik ze best geslaagd. In het tweede vakje is ruimte voor een klein chocolaatjes, blijft er nog één vakje over.

 

Apron of Love Schort

Stampin’ Up! wil graag dat je bij je swap aangeeft welke materialen je gebruikt hebt dus die kunnen in het derde vakje. Ik heb de schort stans van de Apron of Love Bundle gebruikt om een schort kaartje uit te stansen. Ik heb eerst een stuk cardstock dubbel gevouwen en dan de stans aan de bovenkant buiten de vouwlijn uit laten steken. Dan wordt het een dubbelgevouwen schort.

Op de voorkant heb ik mijn favoriete tekst uit de Crafting for Ever stempel set gebruikt: “Do something creative every day” en het Stampin’ Up! logo. Aan de binnenkant heb ik de informatie geplakt.

Papieren gevlochten mand

Zo, klaar zou je denken. Tja ik moet ze ook nog mee kunnen nemen, die portemonneetjes. En ik wil ze bij het swappen mooi kunnen laten zien. Ok, dan moet er ook iets van een mand komen. Op YouTube zag ik deze gevlochten mand. Die moest het worden.  Het was veel werk maar ik ben er blij mee.

Voor morgen moesten er hengsels aan, anders kan ik ‘m niet vasthouden.  Maar ik heb de hengsels met splitpennen aan de mand vastgemaakt, dus die kunnen er na morgen weer af.

Zo, nu is het echt genoeg geweest. Ik ben er klaar voor.

5 thoughts on “Ready for swapping at On Stage Utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.