Snelle Accented Blooms kaart

Pre-order jaarcatalogus 2018-2019

Eén van de leuke voordelen van demonstrator voor Stampin’ Up! zijn is dat je al voor dat de nieuwe catalogus live gaat producten mag bestellen.  Gelukkig mag je nog niet alles uit de folder bestellen. Ik had me anders vast niet kunnen inhouden.

Accented Blooms stempelset

Ik heb onder andere gekozen voor de stempelset Accented Blooms. Daar hoort ook de Tailor Tag Punch bij uit de voorjaars catalogus. Die heb ik er maar meteen bij besteld. Ik heb de grote stempel met memento inkt gestempeld op Whisper White papier en deze vervolgens met de Stampin’ Blends ingekleurd.

Ik heb het verder heel simpel gehouden en met Daffodil Delight “hello” gestempeld en uitgestanst met de punch.

Embossen met stansen

Als achtergrond heb ik een stuk papier in de nieuwe kleur Lovely Lipstick gebruikt. Dat is een prachtige warme kleur roze. Om er iets meer structuur aan te geven heb ik die achtergrond geëmbosst. Niet met een Embossing folder maar met een stans. In dit geval de grote stans van de set Springtime Impressions stansen. Hiervoor heb ik een Embossing mat gebruikt in de Big Shot, zodat de stans alleen in het papier drukt, maar het papier niet snijdt. Stampin’ Up! verkoopt in de nieuwe catalogus ook Embossing mats.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.