Springtime Impressions Flower Die-Cut Cards

Water color  bloemen van de Garden Impressions Suite

Ik had al eerder een kaart gemaakt met de grote stans uit de Springtime Impressions stanzen set. Toen heb ik het Garden Impressions DSP gebruikt. Nu wilde ik de verschillende bloemen kleuren.  Uit een stuk Shimmery White hebt ik de grote driehoekige bloemen gestanst. Met de aquapainter heb ik de verschillende bloemen  en blaadjes alleemaal apart gekleurd. Ik heb er meteen twee gemaakt. Eén in mijn lievelingskleuren blauwe en groene tinten. De ander met allerlei nieuwe kleuren. Uiteraard zit Mango Melody er bij 😊.

Bloemen Zeggen Meer

Voor beide kaarten heb ik een paar losse bloemen uitgestanst in een bijpassende kleur. Voor de mat heb ik Soft Sea Foam en So Saffron gebruikt. Om de achtergrond wat minder egaal te maken heb ik één  van de stempels uit de Bloemen Zeggen Meer set gebruikt om de achtergrond te bestempelen.

De tekst komt ook uit de Bloemen Zeggen Meer stempel set en past uiteraard perfect bij de bloemen. Nog een paar rhinestones op de bloemen en de kaartjes zijn klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.