Stampin’ Up! Abstract Impressions Fancy Fold Card

Abstract Impressions verjaardagskaart

Nadat ik voor mijn moeder een kaart had gemaakt voor mijn schoonzus, moest ik zelf natuurlijk ook een kaartje maken. De Garden Impressions Suite is uitermate geschikt om een mooie verjaardagskaart mee te maken. Op het You Tube kanaal van Karen Howell (TuppenceColoured) vond ik een filmpje van een zigzag card met het Garden Impressions DSP. Ik vond het meteen een heel leuk kaartje maar natuurlijk moest ik er mijn eigen draai aan geven.

Zelf gestempeld DSP

Ik heb de kaart groter gemaakt: 5 3/4” bij 5 3/4”. In plaats van het Garden Impressions DSP heb ik zelf twee soorten achtergrond gestempeld met de Abstract Impressions stempel set. De kleuren die ik gebruikt heb voor de bloemen zijn: Petal Pink, Flirty Flamingo, Lovely Lipstick, Soft Sea Foam, Mint Macaron en Tranquil Tide. Een prachtige kleuren combinatie om bloemen, blaadjes en vlinders mee te stempelen.

Sentiment op een bed van bloemen

In het midden van de kaart heb ik boven de bloemen het sentiment “Happy Birthday” uit de set “Happy Birthday Gorgeous”. Met de Detailed Trio Punch heb ik de hoeken afgerond en de twee bovenste hoeken ook gepuncht met de sierpunch van de drie punches. Onder het vierkant met de bloemen en de tekst heb ik twee uitgestansde bloemen versieringen geplakt van de Springtime Impressions stansen.

Op de achterkant van de kaart heb ik nog een stuk Whisper White papier geplakt om er een persoonlijke tekst op te kunnen schrijven.

Butterfly Belly Band

Toen was de kaart bijna klaar. Er moest alleen nog een Belly Band omheen. Ik heb voor de versiering van de Belly Band drie Vlinders uitgestanst in Petal Pink, Flirty Flamingo en Lovely Lipstick. Die heb ik een beetje verspringend op elkaar geplak en op een Stitched Ovaal van Soft Sea Foam geplakt. Als laatste versiering heb ik een paar Enamel Dots in Flirty Flamingo geplakt.

Persoonlijke postbode

Mijn neefje van 9 had de opdracht gekregen om de kaart aan mijn schoonzus, zijn moeder, te ovehandigen. Mijn schoonzus blij, mijn neefje trots, missie geslaagd.

2 thoughts on “Stampin’ Up! Abstract Impressions Fancy Fold Card

    1. Zeker een leuke set. Je kun er makkelijk kaartjes mee maken. Ik heb nog nooit met een stempelset al zo snel zo veel kaartjes gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.