Stampin’ Up! Botanical Blooms card

Een verjaardagskaart op bestelling

Mijn moeder vindt mijn kaarten hobby erg leuk en bestelt graag kaartjes bij mij. Ze heeft ontdekt dat ze op Pinterest leuke voorbeelden kan vinden. Ze stuurt die dan naar mij met de vraag of ik zoiets kan maken. Natuurlijk kan ik zo iets maken.😇

Botanical Blooms card

Voor mijn schoonzus wilde ze graag een bloemenkaart gemaakt met de Botanical Blooms die ze hier vond. Ik vond het meteen een prachtige kaart en een goede reden om mijn Botanical Blooms stempel set en Botanical Builder stansen weer eens te gebruiken.

De kaartbasis is van zwart cardstock en de mat op de voorkant is van één van de designs van het Petal Passion DSP. Voor de bloemen en blaadjes heb ik drie nieuwe kleuren gebruikt: Mango Melody, Poppy Parade en Granny Appel Green. Wat een prachtige kleuren!

Wat linen thread en een witte banner met “Gefeliciteerd” van de stempelset “In de Bloemetjes Zetten” maken de kaart af.

Gestempelde bloemen voor de binnenkant

Voor de binnenkant heb ik een stuk Whisper White bestempeld met de teksten uit de stempelset “Boeket Vol Goede  Wensen”. Ook heb ik een paar bloemen en blaadjes gestempeld met de ‘Masking technique’. Hiervoor heb ik eerst de bloem in Mango Melody gestempeld en die dan afgeplakt. Daarna heb ik het bloemetje in Poppy Parade gestempelden en ook weer afgeplakt. Als laatste heb ik de blaadjes in Granny Apple Green om de bloemetjes heen gestempeld.

Mijn moeder was heel blij met de kaart en nog belangrijker mijn schoonzus was er erg blij mee.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.