Stampin’ Up! Exploding Chocolate Gift Box

Een goed gevuld doosje is altijd welkom

Vrijdag werd mijn neef 20 en daar moest ik natuurlijk voor knutselen. Maar ja, wat geef je een knul van 20? Geld is altijd welkom dus dat moest ik goed zien te verpakken. Gelukkig is mijn neef dol op chocolade en dat is altijd leuk in te pakken. Ik moest er even over nadenken en toen werd het een exploding box.

  

Tony Chocolonely

Ik heb vier mini repen Tony Chocolonely caramel zeezout gekocht en daar de exploding box om heen gebouwd. Ik heb gekozen voor drie nieuwe kleuren: Blueberry Bushel, Mango Melody en Poppy Parade. Als eerste heb ik vier doosjes gemaakt van Poppy Parade papier waarin de chocolade reepjes precies passen.Van Mango Melody papier heb ik wikkels gemaakt om de doosjes heen.

Twee stroken Blueberry Bushel papier, kruislings over elkaar geplakt, maakt de exploding box. Aan de binnenkant van de vier kanten van de box heb ik de vier wikkels met de doosjes zo geplakt dat als je de vier kanten omhoog vouwt de doosjes precies in elkaar vallen.

Het enige wat nog nodig is, is een deksel. Die heb ik gemaakt met Mango Melody papier met bovenop een stuk Poppy Parade papier en een stuk Whisper white papier uitgestanst met één van de Stitched Square Framelits. Daarop heb ik de ballon met de tekst “Hooray” uit de Happy Birthday Gorgeous stempel set gestempeld.

Kleurrijke versieringen en teksten uit de Happy Birthday Gorgeous stempel set

Voor de versiering heb ik met de Host Stempel Set “Hand Delivered” een grote bos ballonnen gestempeld en ingekleurd met de Stampin’ Write Markers. Ik heb de ballonnen nog een tweede keer gestempeld om een paar ballonnen er extra verhoogd op te plakken. Met de Paper Snips heb ik de ballonnen uitgeknipt. Met een stukje bakers twine heb ik een strikje gemaakt en op de ballonnen geplakt.

Aan de andere kant van het doosje heb ik twee flesjes van de Bubble Over set gestempeld en uitgestanst. De stitched ovaal achter de flesjes heb ik gekleurd door een clear block te beïnkten met Stampin’ Write Markers en daarmee te stempelen. In dit blogbericht zie je hoe die techniek werkt.

Op de twee overgebleven zijkanten heb ik twee sentimenten gestempeld uit de Happy Birthday Gorgeous stempel set. Ik heb met de Stampin’ Write Markers in drie kleuren inkt aangebracht op de stempels en zo in drie keuren gestempeld.

Het is moeilijk te zien maar achter de rechthoek met de tekst “Party Time” heb ik een klein kaartje verstopt dat met twee magneetjes sluit. Daar zit ook het geld verstopt.

Ook de binnenkant heb ik versierd. Op twee van de doosjes heb ik de teksst “It’s Your Day” van de Happy Birthday Gorgeous stempel set gestempeld. Op de twee andere doosjes heb ik de cijfers “2” en “0” geplakt. Daarvoor heb ik ook weer op een stuk Whisper White papier gestempeld met een clear block waarop ik met Stampin’ Write Markers inkt heb aangebracht.

Mijn neef kon het kado wel waarderen, geld en chocolade zijn altijd goed.

2 thoughts on “Stampin’ Up! Exploding Chocolate Gift Box

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.