Stampin’ Up! Laminated Petal Passion Pouch

 

Zoals wel vaker komt mijn inspiratie bij Sam van Mixed Up Craft vandaan. Op YouTube kwam ik een filmpje van haar tegen waarin ze een geplastificeerde envelop met kunstof drukker maakt.Die moest ik maken.

Petal Passion DSP en In de Bloemetjes Zetten stempels

De gelegenheid is het feit dat een nichtje van mij cum laude over is naar 6 gym en daarmee automatisch wordt toegelaten tot de opleiding van haar keuze volgend jaar. Ze is niet alleen goed in leren maar ook gek op knutselen. Aan haar is zo’n projectje wel besteed.

Ik heb het DSP Petal Passion gebruikt als basis. Voor de voorkant heb ik daar de grote bloemen met blaadjes van de Petal Passion set opgeplakt en ingekleurd met de Stampin’ Write Markers. In de bijpassende Nederlandse stempel set “In de Bloemetjes Zetten” zit de tekst”Trots op Jou” die ik ook op de voorkant heb geplakt. Daarna heb ik het papier zoals Sam uitlegt door het lamineer apparaat gehaald en de envelop opengesneden. Om de envelop te sluiten heb ik een plastic drukker gebruikt in een bijpassende kleur.

Bijpassende Petal Passion kaart

De kaart die ik er in heb gedaan had ik al even. Het is één van de kaarten die ik bij een workshop bij Marieke van de Stempelcoach, mijn upline, heb gemaakt.

Een leuk, klein projectje, dat weer eens wat anders is.

 

2 thoughts on “Stampin’ Up! Laminated Petal Passion Pouch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.