Sweet Soirée memories & more Sale-A-Bration kaartje

Sweet Soirée Memories & More card pack

Toen ik vorige week mijn Stamparatus mocht bestellen kon ik weer wat Sale-A-Bration (SAB) artikelen uitzoeken. Mijn bestelling was weer zo groot dat ik eigenlijk allles van de SAB wat ik wilde hebben al had maar nog 1 ding mocht uitzoeken. Ik dacht ik doe eens gek en bestel het Sweet Soirée Memories & More card pack. Ik heb niet de Sweet Soirée stempelset maar wel het bijbehorende DSP. Kan ik misschien af en toe een snel kaartje maken. Ok, toen dit weekend mijn vriendin kwam knutselen ben ik aan de slag gegaan.

Eerst de kleuren kiezen en dan de lay-out

In het kaarten setje zitten kleine en grote kaarten en ze zijn allemaal aan beide kanten bedrukt. Ik koos voor een klein kaartje met een paar bloemen er op. Hoewel in de bloemen bijna alle kleuren kleuren van de set terug komen koos ik voor Rich Razzleberry, Basic Gray en Whisper White. Het Rich Razzleberry kaartje met de witte stippen paste er goed bij.

Voor de achtergrond heb ik een stuk cardstock geëmbosst met de nieuwe Basket Weave Dynamic Textured Impressions Embossing Folder, ook een SAB artikel.

Zelfs het Shimmer lint in Basic Gray is een SAB artikel. Het sentiment komt uit de Nederlandse stempelset “In de bloemetjes zetten” . Ik vind het lettertype van dit sentiment mooi passen bij de stijl van de bloemen.

Toen ik klaar was bleek het niet een heel snel kaartje maar wel één die past bij de Global Design Project Challenge van deze week. Het thema is namelijk deze week Sale-A-Bration. Als je op het logo klikt zie je alle inzendingen voor deze challenge.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.